Moja profesorica i njena ucenica

Jexy je tek završila fakultet i odmah našla posao u elitnoj srednjo školi. Nije joj bilo lako obavljati posao prosvjetnog radnika jer, ma koliko se trudila pristojnim odijevanjem spriječiti učenike da joj ne gledaju obline, nije uspijevala u tome; jednostavno, građena je tako da muškarac, kad bi je vidio, nije mogao misliti ni na šta drugo osim na seks. Duga, ravna kosa joj je padala na ramena i sa, kao crta pravim, šiškama uokviravale su njenu njegovanu facu sa koje su malene i napućene usnice izazivale. Bjelina punih obraza, u kombinaciji sa jarko crvenim usnicama i krupnim crnim očima, obarala je s nogu svakoga. Tijelo joj je bilo puno i, činilo se, uvijek napeto. Ma šta da obuče, Jexyne obimne obline su uvijek bile zategnute. A to što je profesorica, dodatno me palilo… Zamišljao sam je, često, kako se zateže njeno veliko i oblo dupe dok se propinje na prste da napiše nešto na vrhu table… Ili kako sjedi prekrštenih nogu, na katedri… Jednostavno, Jexy je bila dobra pička, prava pička, pička za jebanje i činilo se da je to njena jedina misija, da bude jebana.
Toga dana veselo je skakutala po primaćoj sobi, hodniku i kuhinji. Neradni dan i njoj i meni iskoristili smo da bismo cijelo vrijeme bili zajedno. Ali, dočekala me sređena, kao za izlazak. „Čekamo neke goste!“ – objasnila mi je. Nije mi smetalo, pretpostavljao sam da će doći neko društvance koje će predvečer otići i ostaviti nas…
Sjeo sam i uključio muziku, neki neobavezni techno… Zavaljen u fotelju posmatrao sam kako talasaju po stanu njene butine i trljaju se jedna o drugu. Njeno dupe, uvijek me je ostavljalo bez daha, a sada sam zbog njega osjećao da gorim i gutam pljuvačku. Jasno ga je ocrtavao žuti ultra-minić, dovoljno dug tek da prekrije njenu guzu. Pripijen, stezao je do te mjere da su se ispod njega nazirale uske gaćice, koje bi bljesnule kada bi se malo nagnula… Pjevušila je nešto dok je zvockala štiklama po parketu. Katkad bi malkice zategla ka dolje usku majicu, također žute boje, koja je dopirala do pupka i otkrivala prostor između ne baš velikih sisa, ali lijepo oblikovanih. Jebati Jexy, držati je za sise i gledati je u napućene usnice bilo je neopisivo zadovoljstvo. Njene usne su bile neuobičajene: male, veoma male, ali debele. Kada bih dolazio, redovno ih je mazala nekim sjajnim karminom crvene boje i time dodatno isticala svoju jebozovnost. I kad bi te pogledala krupnim očima, i napućila usnice, znao bi što ti je činiti…
„Danas ćeš doživjeti nešto što do sada nisi doživio.“ – rekla mi je dok se kretala prema kuhinji. Ustao sam i krenuo za njom. „Šta, srećo… Šta ću doživjeti?“ – pitao sam je i stao tik iza nje, dovoljno blizu da osjetim želju da je skinem i nabijem kurac u njenu lijepu pičkicu i rukama ščepam guzu. Znala je da sam već napaljen i provocirala me mičući bokovima lijevo-desno dok se hihotala: „Hehehe… Neću ti reći šta će biti…“ Nježno sam je počeo milovati po butinama i guzi. Već napaljen, prislonio sam joj batinu pri dnu leđa, da ga osjeti. „Oooo.. Hahaha, ne nemoj sada, ostavi me!“ – opirala se. Nisam obraćao pažnju i kleknuo sam iza nje. „Hej… Nemoj, bre… Ne sad…“ – nećkala se… Počeo sam je lizati od članaka prema gore i milovao i stiskao butine. Zadigao sam joj usku mini-suknjicu i njena guza je iskočila i zalelujala mi pred lice. Pohlepno sam je, između procjepa i preko gaćica, nježno zagrizao.
„Ummmm… aaaaah… Još ne…“ – zajecala je i okrenula se prema meni, tako da sam sada usnama bio na unutrašnjoj strani njenih butina. Čvrsto sam ih stiskao, milovao noge cijelom dužinom, i jezikom prelazio tik uz njene uske gaćice…. „Ummmhhh… nemoj, nemoj molim te… još ne… aaah…“ – sve ubrzanije je disala i mrsila prste u moju kosu. „Ali, Jexy, ja te moram jebati… sad i ovdje…“- govorio sam joj istovremeno podižući rukama njene butine i oslanjajući je guzom na kuhinjski element. Raširene noge su mi dozvolile pristup njenoj pički prekrivenoj gaćicama, ispod kojih se nazirala njena nabreklost. Na ramenima sam osjetio vrelinu njenih butina i obgrlio ih rukama, tako da sam sa lakoćom desnom rukom smaknuo gaćice sa njene rosulje. „Mmm… pičkice moja, pa ti si već mokra!“ – palio sam je dok sam joj skidao tkaninu… „Haaaah… jesam, ali… ali nemoj sada molim te… mmm… sač… ah… sačekaaaa… aj-aj-aaaah….“ – jecala je dok sam joj obrađivao pičku ustima. Cijelu sam je usisao, pohlepno, a onda lizao cijelom dužinom. Drhtala je i nabijala mi se na lice: „Mmmm-eh… uuuuuu…. uuuu….“ – tresla se i nisam mogao više izdržati… Njeni glasovi, njena jecanja, priča dok vodimo ljubav, palili su me… Odmaknuo sam se od nje, čvrsto stisnuo za ruke, odvukao na drugi kraj kuhinje i naguzio je preko komode. Dodir njenih sisa o glatku i čistu površinu, jako me uzbudio. Skroz sam joj zadigao suknjicu i njena guza mi je ponovo bila dostupna… Morao sam je još jednom izljubiti, što sam i uradio. Snažno sam je pljesnuo dlanovima po oba guza, na šta ona kratko vrisnu, a onda jezikom oblizao cijelu pičku, do analnog otvora. „Aaaaaaaaah… jebiiii meeee… ah!“ – tresla se i molila me da uđem. Brzo sam se oslobodio pantalona i oslobodio svoju batinu, koja samo što nije eksplodirala. Prislonio sam joj glavić na otvor pičkice i uz njenu pomoć ga ugurao. Čuo sam kako je zacvokotala zubima, od čega mi se zavrtoglavalo. Još više sam joj raširio noge, prihvatio za ramena i snažno, jednim trzajem, cijelog joj ga zabio.
„Aaaaaaaaaaaaaah! Ummmmh… ummmh…. Haaah… ah…“ – jecala je dok sam cijelom dužinom prodirao u nju i prosto je razbijao:
„Jebem li te, kurvo?“ – palio sam je.
„Aaaah… Jebeš me! Jebeš me dobro! Ummmmh….“ –
„Razvaljujem li ti pičkicu, kurvice moja?“
„Razvaljuješ mi pičku… haah… tako je dobro jeb.. jeee… jeeeeeeeebeeeeeš… aaaaaah…“
Vrelina njenih butina na mojim preponama me palila i ja sam bio pri kraju. Osjetivši to, vaginalnim mišićima je pratila moja probijanja u nju i uzela učešće. Čvrsto sam je uhvatio za ramena i nabijao na ****** a onda joj podigao lijevu nogu i oslonio na komodu preko koje sam je naguzio. Prodirao sam sve brže i brže u nju dok nije počela svršavati: „Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Haaaahaaaaaaaaaaaaaah!“ Osjećao sam da sam i ja blizu vrhunca. Izvadio sam ga i prislonio na untrašnju stranu butine, mokru od sokova iz njene pičke. Brzo je spustila lijevu nogu tako da se moj kurac našao između njenih butina. S oba dlana ščepao sam je za guzove i raširio ih. Još nekoliko puta sam se, gledajući u njenu predivnu pičkicu, pomjerio naprijed-nazad…. Jebao sam je u butine i konačno svršio… Stresao sam se dok sam osjećao pomiješanu vlagu od njenih sokova strasti, moje sperme i mekoće i vreline njenih butina… Uuuuuuuh, Jexy… Haaaaaaaah… ummmm…“ – svršavao sam i osjetio olakšanje… Nasmijana, okrenula je glavu i nježno me poljubila, trljajući butinama moju karinu. „Sad se moramo kupati!“ – rekla je kao da me prekorava. „Ja ću prvi, ti poslije mene!“ – rekao sam joj i otišao pod tuš. Jexy me toliko napalila, da sam ga još jednom izdrkao dok sam bio pod tušem.
„Pazi na vrata dok se ja sredim!“
„Ali, ljubavi, ko to treba doći?“ – pitao sam je.
„Videt ćeš.. hihihi…“ – nasmijala se i otišla pod tuš.
Nakon nekih desetak minuta neko je zazvonio. Svjež i opušten, u bade-mantilu plave boje, otvorio sam vrata i… Zastao mi je dah! Osjetio sam kako mi se ponovo diže; u prvi mah učinilo mi se da ispred mene stoji gola djevojka, savršenih oblina. Bila je to Ivana, sedamnestogodišnja učenica, kojoj je Jexy predavala engleski. Osim toga, moja kurvica joj je davala i privatne časove… Uvijek mi je bilo čudno zašto je Jexy bila raspoloženija poslije tih privatnih časova koje je davala ovoj maloljetnoj afroditi. Toga dana, dobio sam odgovor. Nisam ni sanjao da je moja jebačica sklona i lezbejskim igricama.. I to sa učenicom… No, teško je ko mogao odoljeti joj…
U bijelim helankama koje su bile nalijepljene na nju, i nekoj također uskoj majici dugih rukava, izgledala je baš kao gola. Sve se vidjelo! I bujne grudi, i uski struk, i jasno ocrtan venerin brijeg. „Hahahaaa….“ – glasno se nasmijala dok sam je zamuckujući pitao koga treba.
„A, ti si taj, dakle. Mmmm, lepo izgledaš!“ – namignula mi je i prošla pored mene. „A, gde je moja mačkica…?“ – pitala je, a ja sam, mucajući i sav crven u licu, rekao da se tušira, ne skidajući pogled sa njenih velikih guzova, zategnutih i savršeno oblikovanih. Helanke su joj se uvukle u procjep i ocrtavale joj gaćice… Osjetio sam da gorim kad je Jexy izašla i bacila joj se u zagrljaj…
„Aaaa, ko mi je to došao… Pa, gde si ti, lepotice?“ – nasmijana je dočeka Jexy.
„Evo me, mačkice moja mila… Jao, što si lepa! I jebozovna… Mmmm… Oćemo li ovom tvom lepotanu da priuštimo zadovoljstvo, a?“ – ispruži ruke prema njoj, a meni još jednom namignu i pohotno me gledajući obliza jezikom gornju usnu.
„Te usnice ću prvo ja da ljubim, a taj jezik najpre da osetim na svojoj maaaaci…. hihi“ – reče Jexy i pade joj u zagrljaj. Ivana joj besramno složi poljubac od kojeg mi se zgrčilo nešto u stomaku.
Bilo je divno gledati te dvije savršene pičke kako se besramno ljube, tu, preda mnom. Jexy je Ivanu snažno ščepala za guzu, a ova joj je zavukla ruku ispod suknje i uhvatila za pičku, na što se mačkica strese.
„Čekaj… Stani!“ – zbunjen, nervozan, konfuzan pokušao sam prekinuti njihovu igru i odšetao do kauča…
„Šta nije jasno?“ – okrenu se mala i uvijajući bokovima poče se polako kretati prema meni…
„Jexy, ko je ovo? Šta se dešava? Ovo nije u redu!“ – glumio sam da se osjećam loše, ali ono što se dešavalo između mojih nogu govorilo je suprotno.
„Mmmm… Ne bi se reklo da stvarno misliš da nije u redu.“ – bezobrazno Ivana zavuče ruku ispod mog mantila i nježno poče milovati dugim prstima izbočinu na mojim boksericama.
„Zar nije lepa, dragi?“ – reče Jexy i preko uske majice ščepa Ivanu za sise, vrhom jezika poče prelaziti preko njenog dugog vrata sve više se priljubljujući uz njeno tijelo.
„Mmmaaah… Ah, odluči, lepotan… Ili ćeš nas gledati ili nam se pridružiti“ – jebozovnim glasom govorila mi je mala kurvica, sve brže trljajući moju alatku. Uze mi desnu ruku i stavi je na svoju nabreklu pičkicu koja se jasno ocrtavala preko uskih helanki. „Aahhhh… Je l’ ti se sviđa moja maca, a? Je l’ bi voleo da je… aaahhhh…“ – sve više se palila mala kurvica dok sam joj mazio međunožje. Naglo se okrenula prema Jexy, pljesnula dlanovima po njenim obrazima, i grubo privukla njenu glavu svojoj. Ugurala joj je jezik što je dublje mogla u njena usta: „Mmmm…mmm… mmm…“ – divljački su se ljubile dvije jebozovne pičkice a mene je sve više palilo tek doživljeno iznenađenje…
Prestao sam razmišljati i predao se trenutku… Spustio sam se iza Ivane na koljena i nježno joj milovao noge od članaka do guze, posebnu pažnju pridajući njenim velikim i savršenim butinama. Milovao sam ih nježno, obuhvatajući rukama jednu pa drugu, ljubio i lizao preko uskih i tankih helanki povremeno obuhvatajući cijelim ustima njen venerin brijeg, nabrekao ispod tog tankog i bijelog komada odjeće, što nije bilo čudno jer su joj gaćice toliko bile mokre da skoro nisu ni postojale.
Okrenuo sam se, sjeo na pod i postavio se između njenih nogu. Masirao sam joj vaginu zubima i usnama. Na potiljku sam osjećao pritisak Jexynog stomaka što me strašno napalilo; oba dlana sam postavio na Ivanino dupe i snažno ga masirao, štipao, mijesio, razdvajao joj polutke i sastavljao jakim pritscima sa strane. Jače sam joj grizao pičku preko helanki a njeno mumljanje mi je bilo znak da joj godi, pa sam nastavio u istom tempu. Istovremeno, Jexy se spusti usnama na njen vrat koji je ispočetka lickala vrhom jezika, a poslije snažno ljubila i grizla držeći je za kosu i zabacajući glavu unazad. „Haaaaammm..“ – dolazila je Ivana do daha i spustila dlanove na mačkicinu guzu. Povukla joj je suknjicu na gore i snažno pljesnula po ogoljenim polutkama kad sam svoja usta prenio na unutrašnju stranu njenih butina i pomamno ih grizao jednu pa drugu, ne zapostavljajući njenu mačkicu. Osjećao sam pod svojim dlanovima i podlakticama kako joj guza i butine drhte.
Ivana je bila napaljena i spremna na sve, a Jexy, znajući to odluči da pređemo u drugu fazu igre. Spretnim pokretima oslobodi me bade-mantila, tako da sam ostao u boksericama iz kojih samo što nije probio nabrekli ud. Brzo se oslobodi majice i suknjice i, samo u gaćicama i nekom prozirnom brushalteru, zagrli me s leđa i rukama poče šarati po prsima i stomaku, ljubeći mi vrat i grickajući uho.
Naježio sam se od dodira Jexynog tijela, usta punih Ivanine pičke, a dlanova njenih velikih guzova. Blagim pritiskom na stomak dao sam joj znak da legne na pod, što je ona poslušno uradila. Savila je noge u koljenu i raširila ih što je više mogla, tako da sam imao otvoren prilaz njenoj uspaljenici. Trljao sam je preko helanki, snažnim pritiscima na stidne usmine i povlačenjem srednjeg prsta između njih, svaki put sve grublje i snažnije. „Haaaa-ah!“ *– jecala je Ivana, trljala se po sisama, okretala glavu lijevo-desno. Jexy je iskoristila moj fokus na Ivaninu uspaljenicu i dotičući vrhovima prstiju moju bradu okrenula mi glavu prema sebi i moje usne dočekala svojim, spajajući ih u jedan od najljepših poljubaca koji sam doživio. Nježno me je vrelim i malim, ali napućenim i debelim usnama, ljubila i usisavala jezik, dok je sve brže rukama šarala po mom stomaku, prsima, povremeno preko bokserica dodirujući prstima nabrekli kurac. Osjećao sam vlagu pri dnu leđa od njene pičkice, koja je bila sve vlažnija i koju je kružnim pokretima trljala o moja leđa.
„Oslobodite me ovoga, molim vas…“ – jecala je Ivana.
„Ustani i naguzi se na kauč!“ *– zapovjednim tonom sam mirno rekao šta da radi, a to ih je obje napalilo.
Brzo se popela na kauč i oslonila na dlanove, izbacivši veliku i savršeno oblikovanu guzu prema meni. Spretno sam je jednim potezom oslobodio uskih helanki i mokrih gaćica, spustivši ih do koljena. Osjetio sam udar u glavi kada su se dvije ogromne i meke polutke zatalasale pred mojim licem. Zaronio sam ustima među njih i stisnuo ih jako. „Hah!“ – oteo joj se kratak jecaj, a Jexy sjede nasuprot nje i raširi noge. Blagim pritiskom na potiljak, dala joj je znak da želi njene usne na svom međunožju, što Ivana poslušno uradi. Objema rukama obuhvatila je Jexyine butine i spustila usne i jezik na njene mokre gaćice. Ova okrenu glavu u stranu, sklopi oči i smjerno poče naizmjenično lizati svoj kažiprst i srednjak, mrsivši drugom rukom Ivaninu kosu. Pohlepno sam zadovoljavao njenu guzu i mokru pičku. Snažno sam joj neko vrijeme mijesio i razdvajo polutke, grizao ih i lizao, a onda stao, razdvojio ih što sam više mogao i spustio obilnu pljuvačku na njen anus. „Haaaaahmmmmmm…“ – čuo sam kako Ivana zajeca i zamamumlja nakon što joj je Jexy jednim trzajem poklopila usta svojim mokrim međunožjem. „Mmmmm-eeeeh….“ mumljala je i teško disala Jexy, čvrsto joj pritiskala glavu između nogu i trljala se pičkom o njene stisnute zube, dok sam Ivanu zadovoljavao ustima odzada. Pomamno sam joj lizao mokru pičku cijelim jezikom. Nekontrolisano i ne mareći godi li joj, ljubio sam joj mokru uspaljenicu, grizao, usisavao, povremeno prelazeći na njenu guzu, svu vlažnu od mojih poljubaca. Spustio sam se malo niže, razdvojio joj prstima stidne usmine i vrhom jezika uspio doći do nabreklog klitorisa. „Mmmmhhh.. haaaaaah… mmmmm….“ – mumljala je i vrištala Ivana, ovisno od toga da li joj su joj je Jexyna pičkica u ustima ili samo na donjoj usni. Jexy se snažnije nabi svojom uspaljenicom u Ivanina usta, a ova joj pritisnu butine na svoje lice, što mačkica iskoristi i zadiže joj majicu do ramena, oslobađajući joj pri tom sise koje iskočiše i pri čemu se nabrekle bradavice nađoše na kauču. „Mmmghmmm…“ – mumljala je Ivana zarobljena Jexynim vrelim butinama i tresla se osjećajući vatru među nogama. Lijevom rukom sam joj ponovo razmaknuo stidne usmine i oslobodio klitoris, palacajući brzo vrhom jezika po njemu, a drugom rukom joj razmaknuo desnu polutku dupeta. Jexy iskorsti priliku i prst koji je sisala ugura joj u šupak. Osjetio sam potres Ivaninog tijela i odlučih da joj odložim orgazam.
Odvojio sam se od nje i naredio da legne na leđa. Brzo sam joj oslobodio noge helanki i gaćica. Spustio sam svoje bokserice do koljena i oslobodio svoju napetu i mokru alatku. Kleknuo sam između nje i nekoliko puta prešao desnom rukom preko batine koja je nestrpljivo čekala da se smjesti u grotlo te divne, napaljene i jebozovne kurvice. Ali Jexy se osloni na koljena i namjesti se iznad Ivanih usta. Obuhvati mi ga u korijenu i samouvjereno poče da kruži jezikom oko glavića, ne skidajući pogled s mene. I jedno i drugo mogli smo sebi priuštiti dugu predigru, jer smo se kvalitetno jebali prije dolaska njene „učenice“, koja je već postajala nepodnošljivo nervozna, što je Jexy osjećala na unutrašnjoj strani svojih butina, koje je ova grizla, ljubila, štipala, žvalila, a onda vrišteći strgnula gaćice i pocijepala ih. Ali, meni je godilo da mi Jexy puši! Zato sam joj ga blagim pokretima gurao u usta. Ona se s oba dlana oslonila tako da sam imao potpunu kontrolu nad njom; blagim i sporim pokretima bokova, nježno sam ga utapao u njena usta, sve dublje, dok joj ga nisam cijelog strpao i pritisnuo joj glavu. Zakrklja, klecnu i pičkicu priljubi na Ivanina usta. Znao sam da je plima počela i kod nje….
Grubo sam je počupao za kosu i zabacio glavu unazad, kružeći bokovima i milujući mokrim kurcem…. „Hammm…“ – pokušavala je ponovo da ga uzme, ali nisam dozvoljavao što je dodatno palilo.
Ivana pređe u sjedeći položaj i osloni se leđima o zid. Obuhvatila je Jexy oko struka i privlačila sebi. Moja mačkica se pomjeri naprijed tako da je guzu izbacila na nivo Ivaninih usta. Pomjerila se, zatim, na koljenima unazad, tako da je sada Ivana, ugodno namještena, bez većih problema imala prilaz Jexynoj pičkici i goloj guzi.
Drkao sam ga ispred Jexynog zajapurenog lica dok sam posmatrao kako se namješta Ivani, koja je blago savila noge u koljenu, tako da se moja mačkica, i dalje oslonjena na dlanove, nije mogla pomjeriti.
Mokrim glavićem prelazio sam preko njenih usnica i gledao kako joj Ivana počinje obrađivati vrelu pičkicu. Toliko sam se napalio kada sam primijetio da mala kurvica prosto uživa da gleda vlažno međunožje moje jebačice, dok joj dlanovima miluje guzu, da sam divljački i nekontrolisano počeo prodirati u Jexyna usta. Krkljala je i mumljala dok sam je jebao u usta i pri tom čvrsto držao za glavu, a tresla se od Ivaninih usana i jezika koje su sve halapljivije razvaljivale njenu pičku.
Mala jebačica kao da je gubila kontrolu. Ispuštala je neartikulisane zvukove i pričala: „Aaaaghmmm.. Ah, pičkice… Uuuuuh… Kako si dob-raaaaa… Aaaah… Mmmmmm… mmmmm… mmmm….“ – palilo me više Ivanino ljubljenje Jexyne pičkice nego bilo šta. Grizla joj je stidne usmine, razvlačila ih, a onda jezikom prelazila na anus i gurala prste u nju. „Mmmmmm…“ – mumljala je Jexy i sama ga pušila, pomjerajući glavu naprijed nazad, dok sam joj ja nježno milovao lice i ramena. Kada joj se guza počela tresti znao sam da je pred vrhuncem. Izvadio sam joj ga iz usta i rekao Ivani da siđe na pod. Opkoračio sam Jexy iznad guze i počeo se spuštati usmjeravajući kurac prema otvoru njene pičke.
Ivana mi je pomogla da ga smjestim šireći njenu uspaljenicu, a zatim, dok sam ja počeo prodirati u Jexy, zauze čučeći položaj na podu i gurnu glavu ispod nje. Jednom rukom zategnula joj je stidne usmine prema gore i jezikom grubo masirala klitoris, a drugom, zavučenom među svoje raširene noge, savijene u koljenu, poče trljati svoju uspaljenicu . „Haaaaaah…“ – stresla se Jexy od jezika svoje male jebačice na svom klitorisu i nabreklog i tvrdog kurca u vrelu strasti.
Jebao sam je polako, u nepromjenjljivom ritmu, ulazeći svaki put sve dublje u njeno grotlo. Kada sam joj ga ugurao do kraja, zastao sam i posmatrao kako se Ivana sve više migolji ispod nje, skuplja i razdvaja noge, ne skidajući ruku sa svoje pičke, koju je sve grublje trljala. Pljesnuo sam Jexy po guzovima i čvrsto ščepao za bokove. Počeo sam je grubo guziti, sve brže i brže; bez ikakve milosti prodirao sam u nju izlazeći i ulazeći cijelom dužinom kurca. „Ah-ah-ah-ahmmm…. AAAAAAAAAAAAAAAAH!“ – vrisnula je moja kurvica u snažnom orgazmu koji ju je dugo potresao. Podigao sam je prema sebi i nježno poljubio, ne izlazeći iz nje. „Sada je tvoja učenica na redu, je li tako kurvice moja?“ Igrao sam se sa Jexy… „Jebi je… jebi je bez milosti… aah… “ – odgovori mi sva usplahirena od orgazma.
Mala jebačica je bila pred samim orgazmom. Tresla se dok joj je Jexy pomagala da ustane i dodatno je palila riječima: „Hajde, ljepotice moja, sada si ti na redu. Zaslužila si ****** koji će te poderati i ispuniti tvoju utorbu… Hajde, kurvice, raširi svoje noge i progutaj ga…“
Sjeo sam na i zauzeo udoban položaj. Ivana je raširila noge i koljenima se oslanila na kauč, a rukama od naslonjač, predajući tako cijele sise mojim ustima. Njena kosa me golicala i ja osjetih jezu… Tresla se i teško je disala dok je Jexy centrirala moj kurac na ulaz u njenu pičku. „Haaah!“ – zajecala je kada je osjetila glavić na mokrom ulazu svoje uspaljenice, a onda se u jednom potezu nabila na njega, do kraja. „Haaaaaaaaaaaah!“ – snažnim vriskom propratila je njegov ulazak i jako me zagrlila. Zaustavili smo se u tom položaju. Sklopio sam oči i uživao osjećajući kako mi kurac pulsira u grotlu ove male i jebozovne pičkice, nježno je milujući po oblim guzovima. Cvokotala je zubima i teško disala, stenjala i čupala mi kosu dok sam je držeći za šupak podizao i nabijao na moj ****** nekoliko puta sam to uradio, a onda ponovo zastao. Njeni potresi tijela prelazili su na mene. Nepomični, odgađali smo orgazam jedno drugome. Snažno sam joj ščepao guzove i rastegnuo ih, ispunjavajući svoja usta njenim sisama, jednom, pa drugom. Jexy smjerno poče lizati Ivanin anus, od čega ova podivlja i ispuštajući težak uzdah jače ščepa moju glavu i još više pritisnu o svoje sise.
Uzeo sam je za struk, i pomogao joj da počne sa nabijanjem na nabreklu batinu, dok su moje dlanove na njenoj guzi zamijenili Jexyni. Sve brže i brže, mala kurvica se nabijala na mene, a „učiteljica“ joj je širila guzove i žvalila anus. Jezikom je prelazila preko njega i lickala ga, grubo je štipajući za dupe. Pljuvačka iz njenih usta vlažila je moj ud i muda, što me bacalo u trans zbog čega sam grizao Ivanine sise, ne mareći za bol koji ona proizvodi grebući me po glavi. „Uuuuuh.. kako je dommm… haaa-haaaa… kako je doooommmmmmmm… aaaah… dob-roooooo… haeh… haaaah… haaaaah…“ jecala je Ivana dok sam je nemilosrdno karao, razbijajući njenu pičkicu, i dok je Jexy, naizmjenično usnama masirala predjele mog uda koji izlaze iz Ivane i prosto žvalila procjep između njenih guzova koje sam sada ja čvrsto ščepao s obje ruke pomažući Ivani da nastavi veličanstveno jahanje. „Hah-hah-hah…. Aaah… ah-hah-hah-hah…“ *– ubrzano je disala dok sam se tvrdim kurcem nabijao u nju.. Zagrizla je donju usnu, nabila do kraja nabrekli kurac u svoju pičku, zastala i…. „Mmm… Mmuuuuuaaaa… HAH! Aaah…. mmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!“ Vrištala je iz sveg glasa mala kurvica, nevjerovatno jebozovna pičkica, kraljica seksa, dok joj je od jakog orgazma podrhtavalo cijelo tijelo, tresla se sva i nekontrolisano mahala i udarala me svojim nježnim rukicama po licu, prsima, čupala za kosu, stezala glavu i gurala svoje sise u moja usta.
Izašao sam iz nje i pustio da se malo smiri. I dalje se blago uvijala, migoljila i pomjerala bokovima. Stao sam iza nje i počeo ga drkati. Jexy nasloni glavu na njena leđa i isplazi jezik, milujući joj jednom rukom guzu, a drugom, obuhvativši je oko struka, nježno prstima masirajući klitoris. Aaaaaaaaaaah… konačno sam počeo svršavati i ja. Prvi mlaz je odskočio do Jexy i prosuo se na njeno lice i slijevao na jezik. Drugi mlaz je zapljusnuo Ivanina leđa, na mjestu gdje prelaze u guzu, a ostali su se izlili po njenom šupku i pičkicu. Obilne količine sperme Jexy je počela lizati i halapljivo gutati, dok je onu na guzi i pički razmazivala. Uredno je jezikom i usnama kupila spermu, neprestano milujući Ivanu po leđima, guzi, nogama, pičkici… Strašno me palila dok je to radila, toliko da sam imao osjećaj da mogu još jednom jebati i nju i Ivanu.
Dok je Jexy lizala po Ivaninim oblinama i međunožju, sjeo sam kraj tek izjebane male jebačice i nježno joj milovao lice. Popela se, sjela mi u krilo i naslonila glavu na rame. Nježno sam je milovao po leđima i guzi, ali kad god bih je dotakao osjećao sam da se zvijer u meni ponovo budi. Osjetivši to, kučkica se pomjeri, osloni na koljena i spusti glavu između mojih nogu. Počela je nježno i predano da me obrađuje, najprije oko kurca, po preponama, mudima, stomaku… Za to vrijeme, Jexy mi također priđe, i kleknu na koljena tako da mi je bila dostupna s desne strane.
Uživao sam u prizoru koji je preda mnom. Nježno sam je zagrlio oko guze i prislonio usne na njen goli i obli stomak. Lagano sam ga ljubio dok sam prelazio dlanovima po njenoj guzi i butinama, postavljajući dlan desne ruke na njeno dupe i gurajući srednji prst u njenu uspaljenicu, koja je ponovo bila vlažna. Jezikom sam zapalacao po vrhu njene pičkice i Jexy duboko uzdahnu. „Hmmmmmm… aaah… jebi me jezikom… mmmm….“ – tiho je govorila, glave zabačene unazad i trljajući sise, sva predana slatkim užicima. „Raširi noge i stani iznad mene!“ – ponovo sam naređivački usmjerio igru. Dok se namještala iznad mojih usta, okrenuo sam glavu…. Osjetio sam udar vidjevši kako Ivana, dok mi predano puši, kruži bokovima i povremeno prelazi svojim dlanom preko lelujavih polutki njenog dupeta.
Raširenih nogu, Jexy namjesti svoju rosulju tačno pred moje usne. Prstima je raširila stidne usmine i ogolila klitoris, koji sam odmah dotakao vrhom jezika. „Hah!“ – zajeca i poče kružiti bokovima. Pljesnu sam je po guzovima, ščepao ih i raširio usisavajaći joj sam vrh pičkice. Grubo sam joj stiskao šupak, jezikom kružeći oko venerinog brijega. Ivana me opkorači, spusti lagano svoje vlažno međunožje na moj stomak, i zaroni ustima među guzove svoje „učiteljice“. Moje ruke je sklonila sa njenih guzova i postavila na svoje sise, a svojim je grubo rastezala Jexyne polutke i prosto cijelom dužinom jezika lizala procjep između guzova svoje profesorice, žvalila ga, lizala, grizla. Što je Jexy brže dahtala, to sam ja sve snažnije kružio jezikom po njenoj pičkici, usisavao njen vrh i grickao joj klitoris, a Ivanine sise sve grublje mijesio i stiskao, spuštajući se povremeno do njenih guzova, koje sam nemilosrdno štipao, razvlačio. Divljački smo oblizivali Jexynu pičkicu, ja s prijeda, Ivana odzada, a ona se tresla pred naletom orgazma. Naglo sam stao!
„Sjedi na komodu do zida, raširi noge, i trljaj svoju mačkicu!“ – naredio sam Jexy, a Ivani sam rekao da stane uz zid, kraj komode, i blago se naguzi. Poslušale su me, bez riječi. Htio sam gledati te dvije fantastične kurvice. Sjeo sam na kauč, i blago prelazio rukom preko nabreklog uda.
Jexy je u dva koraka bila kraj komode, rukom sklonila neke igračke sa nje i sjela. Raširila je noge i trljala svoju uspaljenicu desnom rukom, a lijevu je podmetnula ispod guze. Ivana se okrenu prema zidu. Objema rukama oslonila se, tako što je desnu ruku ispružila, a lijevu blago savila. Palili su me njeni dugi prsti. Savila je, blago, lijevu nogu, okrenula se prema meni, pogledala me svojim zavodljivim pogledom i… Ostao sam bez daha! Jako me napalila u toj pozi… Snažno sam poželio da još jebem tu kurvicu.
Podivljao sam…U trenu sam bio kraj nje i grubo je zagrlio oko struka. „Ne mrdaj, kurvice! Pičko! Razvalit ću te, još jednom!“ – govorio sam joj dok sam se nekontrolisano trljao o nju i žvalio je po vratu. Šarao sam rukama po njenom stomaku, između nogu, penjao se rukama do sisa, snažno ih stiskao. Napeti kurac trljao sam po procjepu između njenih guzova i grizao joj i žvalio ramena i vrat, nemilosrdno mijeseći njene sise. Okrenuo sam joj glavu i zaronio jezikom u njena usta, dok sam desnu ruku spuštao između njenih nogu i trljao joj pičkicu, mokru kao da nije maloprije bila jebana. Napaljen, kao nikada, uhvatio sam je za ramena, okrenuo skroz prema sebi i još jednom gurnuo jezik duboko u usta, spuštajući ruke na njenu guzu, koju sam stiskao, pljeskao dlanovima po njoj, dotićući samim vrhom kurca njen stomak, a onda je naglo ščepao za glavu i gurao je ka dole. Kleknula je na koljena, obuhvatila me oko guze i jezikom lickala moj kurac. Obje ruke sam stavio na njenu glavu i polako joj ga smještao u usta. Kad je svoj jebozovni pogled podigla prema meni, nemilosrdno sam joj ga nabio cijelog u usta, čvrsto je držeći za glavu. Urlikao sam dok sam je jebao u usta, bez ikakve kontrole. Nemoćna, krkljala je i crvenila se u licu, ali nisam mario… Divljao sam….“Haaaaah…“ – došla je do daha kada sam ga izvadio. Uzeo sam je za ruke, podigao naglo i gurnuo prema zidu. Iako joj je jasno bilo da ću raditi s njom ono što ja želim, ne mareći kako joj je, ipak me izazivala. Fantastično je izgledala: raščupana kosa koja je padala po licu, ponegdje slijepljena zbog vlage od pušenja kurca, sva zadihana i ucakljenih očiju, svjesna da sam potpuno van kontrole pred njenim jebozovnim tijelom, provokativno me pogleda, izazivački zagrize donju usnu i trznu glavom prema meni, trljajući jednom rukom svoju pičkicu, a drugom nabrekle sise. Stao sam kraj nje i razvalio joj šamarčinu. „Haaaah.. Toooo…. Grizi je… jebi je, liži je… Izjebi moju pičkicu!“ Kleknuo sam na koljena, podigao joj ramenima butine i počeo nježno lickati po pičkici. „Ummmm… Grizi… Jebi… jebi me… Jebi… Jebi… jebi jeeee… uuuuh… haaaah… jebi, jebi je… jebi me, neću milost, jako, jako… haaaah….“ – buncala je Ivana i rukama držala za glavu, dok sam joj nježno lickao i grickao po cijeloj pičkici, razmicao unutarnje usmine vrhom jezika i posebno se fokusirao na nabrekli klitoris. Još jednom sam joj polizao rosulju cijelom dužinom jezika, a onda nekoliko puta gricnuo klirotis, nakon čega me stisnula butinama i oslanjajući se leđima o zid, gurnula pičkom prema nazad. Ustao sam i okrenuo je u prijašnji položaj, onaj koji me izbacio iz kontrole. Grubost, zamijenio sam nježnošću. Nježno sam joj, jedva dodirujući, milovao grudi, stomak, spuštao ruke preko guzova do butina, ne skidajući usne sa njenog vrata, ramena, leđa…
Ivana se nije pomjerala, užasno su me palile njene ruke ispružene na zid. Ipak, spustila je lijevu i namjestila mi glavić na ulaz u njeno grotlo. Samo sam njega stavio i ona kratko zajeca: „Ha-a-aaah!“ Obuhvatio sam ga rukom i polako ga počeo gurati u vlažni procjep. Poče stenjati i teško disati. Zastao sam kad sam joj ga ugurao dopola. Pohotnim pogledom i nježnim poljupcem mi je dala do znanja da osjeća kako pulsira u njoj. Ne ispuštajući njena usta iz svojih, jednim trzajem sam se snažno zabio u nju, a od slatkog bola se poče joj se grčiti lice. Grubo sam je obuhvatio objema rukama oko struka i stomaka, potpuno je zarobivši tako. Polako sam ga vadio, a brzo i snažno vraćao u njenu uzavrelu utrobu. “Mm… mm… mmm… mm…” – kratkim mumljanjima je pratila svako moje prodiranje, a u jednom trenutku se oslobodi mojih usana, gurnu me guzom malo unazad i snažno vrisnu osjećajući nabrekli kurac duboko u svojoj pički: “Aaaaaaaah….”
Jexy se tresla gledajući tu nemilosrdnu jebačinu, jecala je i sve grublje trljala svoju rascvalu pičku, iz koje su se sokovi obilno slijevali po njenim guzovima i završavali na anusnom otvoru…. Ivana se podigla na prste, a onda naglo vratila petama na pod, kad sam joj ga izvadio, i ponovo snažno ugurao u pičku. Nadlakticama se oslonila na zid i spustila, blago, gornji dio tijela, tako da joj je guza bila izbačena uvis i potpuno dostupna meni, i mojoj još uvijek nezadovoljenoj potrebi da je nemilosrdno izjebem, a leđa savijena u prekrasan luk. Prislonila se obrazom na zid i jezikom oblizivala usne. Zabijen duboko u nju, ščepao sam joj oba guza, pomjerio ih naprijed i raširio. Obilna pljuvačka iz mojih usta se ponovo slila na njen anus, od čega ona zadrhta, zažmiri i ispusti težak uzdah: “Aaaawwwwwhhhhh…” Jexy iskoristi priliku i gurnu joj nožne prste u usta.
Zamračilo mi se od prekrasnog prizora, od Jexynih njegovanih i lakiranih nožnih prstiju u Ivaninim ustima, od jezika kojim ih ova oblizuje, vlage koja se slijeva niz stopalo. Drhtao sam, ne mrdajući, duboko zabijen u Ivanu, tek rukama sam nježno prelazio preko njenih nabreklih sisa. Trnuo sam, ježio se i, konačno, kad sam vidio kako puši veliki prst Jexynog desnog stopala, podivljao…
Grubo sam je pljesnuo po bokovima, ščepao ih i nabio je još više u sebe. Grubo, divljački, prodirao sam u nju. Karao sam je, jebao je nemilosrdno, ulazeći i izlazeći iz njene pičke, cijelom dužinom tvrdog i nabreklog kurca koji samo što nije eskplodirao. Zamalo nisam izlio svu spermu u Ivanu kad sam vidio kako se Jexy trese pred nadolazeći orgazam, sve žešće trljajući svoju rascvjetalu i mokru pičku. Njen vrisak, iz dubine grla, dok je potresao snažan orgazam, njeno zgrčeno lice i zatvorene oči, gola leđa kojima je pritiskala zid, sokovi koji se rasprskavaju pod njenim prstima i dlanom, još više su raspomamili Ivanu i mene. “UuuuaaaaAAAAAAH…” – mala pičkica se urličući snažno nabi guzovima o moj stomak, i ja je, prekrivajući usta lijevom rukom, priljubih uz sebe. Mumljala je, ali nije pokušavala osloboditi se snažnog stiska, dok sam je karao, tako jako, da sam joj odizao cijelo tijelo od zemlje, nemilosrdno trljajući njen klitoris svim prstima desne ruke. Spustio sam ruke na unutrašnju stranu njenih butina, čvrsto ih držao, i oslobodio joj klitoris Jexynim ustima, koja su već bila na njoj. “Aaah… Aaaaah… Aaaaaaaaaah… Aaaaaaaaaah… hah… hammm… ah… ah.. ah.. Aaaaaaaaaaaaaaa… Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah…” Vrištala je Ivana u orgazmičkom grču, pičke pune mog tvrdog kurca, dok joj je Jexy grickala klitoris, grcala je, migoljila se pod mojim rukama…
Počupao sam je za kosu, zabacio joj glavu unazad i spuštao je tako na koljena. ****** napet i nabrekao, prislonio sam između njenih usana. Obje kurvice klekle su na koljena i obujmile ga svojim usnama. Pomjerio sam se nekoliko puta naprijed-nazad, osjećajući samo vlagu i toplinu tih napućenih i vlažnih usana. Obje su me kurvice gledale čekajući eksploziju koja je vrlo brzo uslijedila. Prešao sam svega nekoliko puta preko njega i rijeka sperme poče se izlivati na njihove usne i brade… Nisam osjećao sebe. Prosto sam eksplodirao… Dugo su ga oblizivale, mazile usnama, kupile spermu sa njega, sa svojih usana, sa brade, sisale svoje prste niz koje se slijevala gusta bijela tekućina, i smješkale se, gledajući me pohotno… Erekcija nije popuštala.. Bio sam napaljen kao nikad do sad… Osjetio sam da ih mogu još jednom izjebati.
Počupao sam ih za kose i podigle su se na noge. Čvrsto sam im ščepao ruke i gurnuo prema stolu. Gurnuo sam Ivanu na sto i ona se opruži na njemu, a Jexy sam jako pljenuo po guzi i naredio da legne preko nje. Poslušala me i raširenih nogu nadnijela se nad Ivanu, tako da su mi obje pičke bile dostupne. Žvalile su jedna drugu, a Ivana ščepa Jexynu guzu i razmaknu polutke. Bez većih problema, gurnuo sam ga u Jexynu pičku. Čuo sam njeno mumljanje, kada sam ga izvadio i smjetio u Ivaninu tek izjebanu pičkicu. Jebao sam ih, naizmjenično, jednu pa drugu, nekontrolisano šamarajući Jexyne guzove i štipajući Ivanine butine. Nabio sam se još nekoliko puta u Jexynu pičkicu odzada, a kada sam ga smjestio Ivani, moja kučka iskoristi priliku da se okrene i pičkicom nadnese nad Ivanina usta, koja je spremno dočekače. Umjerenom brzinom ulazio sam i izlazio iz Ivanine uspaljenice, dok je ova radila isto što i ona njoj: lickala i grickala klitoris.
Izvadio sam ga iz Ivanine uspaljenice i Jexy joj vrhovima prstiju zatgenu usmine ka gore i vrhom jezika poče doticati sam vrh njene pičkice. Ivana je isto uradila i njoj, tako da je Jexyn ulaz u pičku bio u cjelosti spreman da primi moj kurac. U trenu sam bio iza leđa moje mačkice, centrirao usijani glavić i samo je, na početku, njime jebao, a onda sam joj ga počeo gurati sve dublje. Ivana je cijelom površinom jezika priljubila pičkicu moje mačkice, koja je stenjala, tako da je moj kurac klizio po njemu kad nije bio u Jexynoj pičkici, i visoko podiže noge, savijene u koljenu, tako da joj je profesorica rukama obgrlila butine i sve jače jezikom lupkala po nabreklom klitorisu. Razbijao sam Jexynu pičku, jako i snažno prodirući u nju, pritišćući joj glavu u Ivanino mokro međunožje. Mumljajući, poče da podrhtava i snažno svrši na Ivaninom licu, usta punih njene pičke, dok joj je ova grickala nabrekli klitoris i trzajima bokova joj gurala svoju uspaljenicu sve više u usta. Jexy zavuče pruke pod Ivaninu guzu, razmaknu joj polutke, i raširenih usta iznad njene rosulje poče vrištati iz dubine grla:“UUAAAAAAAHHHHHH…. AAAAAAAAAAAAH…” Ispravi se i poče kružiti pičkicom po Ivaninim ustima, pritišćući joj rukama podignute, raširene noge, savijene u koljenima – Ivanin šupak je bio spreman, ulaz sav mokar od sokova iz njene pičke. Prišao sam i zadao joj nekoliko udaraca vrhom jezika u anus, a onda prešao na njenu pičkicu, takođe vrhom jezika. Zategnuo sam joj vanjske usmine i cijelom dužinom jezika lizao klitoris. Ivana je vrištala kad bi Jexy podigla guzu, a pljeskala i štipala profesoricine guzove, zarivala prste u njih, kad bi joj ova pičkom poklopila usta i snažno se trljala o njena usta. Čuo sam kako Jexy stenje, sva u transu, i kako se trlja guzom i pičkom o usta svoje učenice, ne mareći za nju, dok sam grickao Ivanin klitoris i srednji prst gurati u njenu guzu. Ustao sam i prislonio glavić na guzni otvor i samo njega ugurao. Osjećaj je bio fenomenalan… Snažno sam želio da je jebem u šupak, da joj pocijepam tu divno oblikovanu, veliku guzu, što sam bez ikakve kontrole i radio. Jebao sam je u šupak, razvaljivao je, tvrdim kurcem razbijao šupak, dok je ona grcala, gubeći se u slatkom bolu, sa sve profesoricinom lijepo sređenom pičkicom u ustima, koja je sada jebala sa dva prsta duboko zaronjena u pičkicu. Jexy je sišla sa nje… Okrenuo sam Ivanu, naguzio preko stola, uhvatio za bokove i pomjerio malo unazad, i ponovo joj ga smjestio u sada već razrađen šupak. “Uaaah… Haaaah… aaaaah….”, jecala je i plakala od slatke boli, mala kurvica, koja je konačno dobila ono što je zaslužila svojim nadmenim ponašanjem. Jexy i ja smo je jebali prosto razvaljivali. Grubo sam joj stiskao sise dok sam prodirao u njen šupak i razvaljivao guzu, koja se grčila, a Jexy joj je nježno oblizivala usta, ljubila i prstima draškala klitoris. “Ah, pičkice mala…” – priča je Jexy, sjedajući na sto i šireći noge – “kurvice… Izjebana si, konačno, je li?” patila je Jexy svoju učenicu, čija je razjapljena usta ponovo prislonila na svoje međunožje. No, Ivana je sva bila slomljena, izjebana, razvaljena i prosto predana mojim snažnim prodiranjem u njenu guzu… Plačući, počela je svršavati; sokovi strasti, obilno su se slijevali iz njene pičkice dok sam je sve jače jebao u šupak. Kad sam osjetio da sam pri kraju, počupao sam je za kosu, bacio na pod i smjestio joj kurac u usta. Ščepala me za guzu i pomogla da joj ga do kraja smjestim. Pomjerala je glavu naprijed nazad i jako ga pušila, a Jexy namjesti svoju pičkicu ispred mojih usta. U transu, lizao sam je i ljubio, a onda je zgrabio za guzove, jako ih stisnuo i razmicao i zagrizao klitoris. Jexy je jednom rukom štipala svoje sise i uvrtala bradavice a drugom jače prislanjala moju glavu uz svoju mačkicu. Ivana je mumljala usta punih mog kurca i jednom rukom me milovala po guzi, a dva prsta druge ruke gurnula u grotlo svoje profesorice. “JAAAEEEEEEEEH… HAAAAAAAAAAAH… HAAAAAAH….” – vrištala je Jexy u orgamzmu, kad sam joj gurnuo srednjak u šupak. Nisam više mogao izdržati. Svršio sam, izlijevajući obilne količine sperme u Ivanina usta, koju je ona gutala koristeći posljednje atome snage…
Potpuno iscrpljeni, pali smo na pod.. Dugo smo ležali prije nego smo se okupali i obukli. Popili smo kafu i ćaskali o nekim bezveznim stvarima, kao da se ništa nije desilo. Tek na kraju, kad je Ivana krenula kući, značajno me pogledala – oboje smo znali da ćemo se još vidjeti.