Jebacina sa komsinicama

JEBAČINA SA KOMŠINICAMA
Živim sa sinom u velikom gradu. Komšinica Dana, inače udovica živi, sa svojom kćerkom na istom spratu. Imam 45, a komšinica 47.godina. Njena kćerka ima oko 22.g. moj sin je nešto mlađi od nje. Djeca su nam se od malena družila, pravi su prijatelji, kao brat i sestra. Ona ima dečka, a i on ima poodavno djevojku. Ja sam razveden, ne mojom krivicom.
Živimo, dosta dobro, stanovi solidni, vozimo skupocena kola, a ja imam i vikendicu u jednom prelijepom selu. Živeli smo kao jedna familija. Komšinica Dana, udovica je nešto više od tri godine, rasna i očuvana žena. Visoka 175.cm. crne duge kose, krupnih zelenih očiju, pravilnog i mladalačkog lica, idealnih dimenzija (grudi, struk i kukovi), dobrih sisa, zanosnih guzica i dugih dobro oblikovanih nogu. I u tim godinama izgledala je kao boginja, i pored ikonske ljepote,bila je inteligentna, obrazovana, prelijepih manira.
Bio je januar 2008.godine. Sin mi je sa društvom pošao u diskoteku. Poslije napornih dana (službeno putovanje, neka svađa sa bivšom ženom), otišao sam kod moje dobre komšinice da se malo odmorim. Odmah po ulasku u njen topao stan, sa malo prigušenim svetlom, sa još okićenom jelkom, sa osmjehom na njenom licu, umor mi je nestao, raspoloženje mi se promenilo. Poslije uobičajene priče, ponudila mi piće.
Postavila je dobru mezu i nasula nam pune čaše crnog vina. Ćaskali smo o svemu.
Istovremeno smo podigli čaše, kucnuli se ,pogledao sam je u oči i nazdravio.
– Živjela, neka smo zdravo mi i naši i da nas u životu sreća prati. Gdje ti je Nina?
Pogledala me je malo čudnim pogledom, zastala i odgovorila:
– Živeo! Sreća je relativna. Naka nam bog čuva decu i neka budu zdrava i srećna. Komšija, vidiš naše sudbine, ja ostadoh mlada bez Milana, a i ti imaš i dan danas problema sa ženom. Nismo to zaslužili…….. Nina mi je otišla kod devera. Tamo će ostati. Prekosutra, u nedelju pozvala sam ih na ručak. Gde ti je večeras Miloš.
– Komšinice Dano, ti si dobra, vrijedna i plemenita žena. Pripazila si mi mog Miloša kad je god to zatrebalo. Bog će ti vratiti dobro i tebi i tvojoj Nini. Naći će mo i mi nešto , nećemo biti sami. Ljubav u stare dane je najljepša.Miloš je izašao sa društvom u diskoteku, do kasno će ostati.
– Skuvaću nam po jednu kaficu. Kasnije će biti kasno i meni i tebi…..
– Ne, nemoj, naspi nam još po jednu čašu vina.
Uz mezu , popili smo cio litar vina, na komšinicu Danu već se osjetilo. Bila je raspoložena. Pitao sam je da li ima kakvog, od kada nema muža.
– E, moj komšija bar ti to znaš, primetio bi. Uvek smo zajedno. Znam i za tebe da ništa žensko ne gledaš. Ja ne mogu, imam odraslu Ninu, šta biše joj rekle drugarice. Mama ti ima švalera, ti ćeš biti ista kao mama. Ne mogu to dozvoliti, da idem od ruke do ruke, ja sam udovica. Ti si drugo.
Pogledao sam je od glave do pete. Bila je u kućnoj haljini. Pola bujnih sisa sam joj vidio i butinu do kuka. Kurac mi se već davno digao. Ona je primijetila. Suzdržava la se. Zagrlio sam je, povukao ksebi i poljubio. Skočila je kao oparena.
– Šta to radiš komšija. Zar ćeš da pokvariš naše istinsko prijateljstvo za jednu noć. Smatrala sam te kao da si mi rođeni brat. Svi ste isti…Hoćete da jebete i ništa više.
Ustao sam i ja.
– Znaš šta Dano, nisam mogao više izdržati. Draga si mi, gledam te odavno. Prijatelji smo i to dobri. Željna si i ti muške ruke i ja žene. Gdje si našla da se neprijatelji jebu. Samo dobro prijateljstvo i osjećanja su preduslovi za dobru jebačinu.Bog nam je podario ovu noć da budemo još bolji prijatelji, da se opustimo i da se dobro izjebemo.
Privukao sam je, zgrabio rukama za guzove i poljubio je. Nije se udupirala. Bio sam prema nje; visok oko190cm , težak 90 kg. crne prosijede kose. Mogao sam dobro popiti, pojesti i dok sam imao šta mogao sam svu noć jebati. Osjetila je dignuti kurac na njenim butinam. Sa uzdahom, rekla je -upravu si. Počela me je divljački ljubiti. Uzeo sam je u naručje i ponio u spavaću sobu. Znao sam bez bračnog kreveta nema dobre jebačine. Ispod kućne haljine imala je samo gaćice. Zabezeknuo sam, kada sam vidio tu ljepotu; sise dosta velike ukrućene kao da nisu dirate, guzice, butine bez traga celuloita. Neznam odakle da počnem. Prava boginja, tijelo nježno bez ijednog mladeža. Skinuo sam se i ja. Krišom me je posmatrala. Kada je ugledala moj debeli kurac dužine 20 cm. uzdahnula je : Nisam znala da imam takvog komšiju. Počeo sam da je obrađujem, ljubio, mazio i lizao svaki djelić njenog tijela. Nije ni ona ostajala dužna, bila je iskusna žena. Uzela je kurac u svoje ruke, ljubila ga, i kao kakva maloljetnica divila se koliki je. Drkala ga je, stavljala među sise a ja sam je vješto mazio po njenoj pički dok nije svršila. Jauknula je, zgrčila se i pribila uz mene kao da smo jedno. Posle kratke pauze podigao sam joj duge noge preko mojih ramena i kurcem postepeno ulazio u njenu već pripremljenu pičku. Kada sam joj ga do kraja nabio jauknula je tako glasno da su je sve komšije mogle čuti. Jebačina je bila nezapamćena. Nije ni čudo, obadvoje se odavno nismo jebali. Skakali smo ko ludi, miješala je, vriskala, uvijala se i kad je osjetila da je kraj razderala se:
-Svršavaj u mene, nisu opasni dani.
Svršavao sam dugo, kao da nikad nisam jebao, izvadio sam ga i nastavio da svršavam po pupku i njenim tvrdim sisama. Ona je sve to u grču, jaučući, mumlajući primila.
Zagrlila me je, nježno pogledala, uzdahnula i rekla:
-Nikada mi lepše nije bilo, a i tebi dobro bilo.
Tu veče smo se još jednom pojebali, još strastvenije i duže. Oko dva poslije ponoći otišao sam u moj stan. Milan mi je malo kasnije došao.
Od tada često jebem komšinicu Danu, čak i na njeno insistiranje. Prija nam druženje i jebačina.
U poslednje vrijeme primetio sam da me njena kćerka Nina češće odmerava i pogleduje. Mislio sam da je primetila da joj jebem majku pa ljubomorna. Nisam tome pridodavao pažnju. Nina je inače student, mnogo ružnija od majke, ali mlada puna energije, živahna je i odavno se jebe. Jednom kad je bila kod mene, rekla mi je da zna da sam u šemi sa Danom i da se ševimo uveliko. Iznenadio sam se. Ostao sam bez riječi.
– Znam sve, snimio vas je moj momak. Imamo dokaz. Dobar si jebač, a onaj moj iako je duplo mlađi od tebe nije nizašta. Jado jedan. Hoću da me izjebeš i razvališ kao moju kevu. Svaki vaš seks je super, moja mama je preporođena, sasvim druga žena. Odvraćao sam je od toga. Počela je da histeriše, ako nećeš vriskaću…..Skinula se….Jebačina je pala.
Šta da radim? Može da ucenjuje i mene i njenu majku. Neznam o kojem se snimku radi. Volim svoju Danu, život mi je učinela sasvim lepši i drugačiji. Njenu kćerku izbegavam i mrzim je zbog takvih podlosti.. Šta ako i dalje isistira? Zakuvalo se. Nekad i jebačina izađe na nos. Pisaću vam o tome!

Live Sex