Bio sam iznenadjen

Pozdrav. Zovem se dario i imam 23 godine. Živim u Bosni. Inače moja opsesija su starije žene dobro očuvane, dobre tete, nečije mame. Ali ni sam nisam znao da i moja mama je takva. I tu počinju problemi.
Inače, jednog finog ljetnog dana sam došao ranije sa treninga. I čim sam ušao u stan začuo sam krike. Bilo mi je malo čudno ali opet…
Mislio sam moji roditelji, nisu planirali da ću doći pa se krešu. I nešto me interesovalo pa sam zavirio u sobu. Čim sam zavirio šok za mene, ostao sam skamenjen i nepomičan.
Moj najbolji drug, mi kreše mamu do iznemoglosti. Iživljava se na njoj.
Mama u samodržećim crnim čarapama, halterima. Gaćice spuštene do gležnjeva. Ona na štiklama. Suknjica dignuta na leđa, košulja raskopčana. Ovaj kreten je bukvalno ubija sa leđa od kurca, kida je. Čupao ju je za kosu. Mislio sam došla je sa posljel je tako obučena, ali zašto sa njim? Udarao ju je jako, pljeskao po guzi, ulazio celim kurcem u nju u naletima. čak i pljeskao jajima u dupe, a što sam do tada vidio samo u prno filmovima. Nisam verovao svojim očima. Mama je zapomagala i jaukala iz sveg glasa, ali se jebala kao prava.
Za čudo mi se počeo dizati na sve to.
Udaro ju je, kidao od kurca, ona jauče i šakama stišće čaršaf, i on počinje da jauče. Znam da svršava. Odmah sam izletio iz kuće, nisam htio da me skontaju. Ne znam kako je završilo ni počelo to. Celi dan sam bio vani, samo sam mislio o tom prizoru, nije mi bilo jasno. I od tada sam počeo da je pratim.
Inače moja mama Kornelija ima 48 godina, crnka je. Nije neka riba kako kažu, ali kada se utegne izgleda fino, zanosno.
Ljeti obavezno kratke suknje, iznad kolena, nekad čarape, nekad gole noge. Nema neke velike grudi. kada je na štiklama izgleda fino.
Ima toga još za pričati ali…

Za detalje se možete javiti na moj msn [email protected]

Poslao/la: dario85

Live Sex