Osobine koje muškarci traže kod devojaka

Mislite da znate da muškarci vole visoke, dugonoge i dugokose lepotice, ali niste potpuno u pravu. Kakve devojke muškarci, zapravo, vole?

Ima svoja interesovanja

DA IMA SVOJ ŽIVOT

Muškarci vole kada devojka ima svoj život, kada je nezavisna, jer onda znači da se neće “zakačiti” za njega kao “krpelj”. Ako je on ceo njen svet, muškarac se oseća kao da je upao u klopku i kao da ga nešto guši.

NE PRAVI PRVI KORAK

Žena nikad ne treba da juri muškarca i da ga stalno zove. Ipak je on taj koji treba da bude lovac. Žena može da mu da prvi znak, ali da se zaustavi na tome.

SEKSI, ALI NE I PROSTA

Bar u početku veze, žena treba da je odmerena i lepo vaspitana, da ne priča masne viceve i pravi dvosmislene komentare. Najseksepilniji su “slučajni” i “nevini” dodiri.

NE INSISTIRA NA SEKSU

Iako se seksualna revolucija desila prilično davno, seks, još uvek, predstavlja veliki korak u jednoj vezi. Žene ne shvataju koliko seks menja dinamiku odnosa. Žena posle seksa luči hormon oksitocin, zbog koga se žena pretvara u maznu i privlačnu partnerku. Ako žena prebrzo uleti u intimne odnose, veza može dugo “stajati u mestu” i ne odvijati se i van kreveta. Stručnjaci savetuju da se sačeka sa seksom bar mesec dana od početka veze.

POKAZUJE DA JOJ JE STALO

I muškarci vole sitne, male pažnje. Vole kad im nekom sitnom pažnjom pokažete da vam je stalo i da obraćate pažnju na njegove potrebe. Na primer, postavite sto za ručak, skuvate mu omiljeno jelo, unapred ispeglate košulju….

PRUŽA PODRŠKU

Muškarci vole kada im pred njihovim društvom ili porodicom, ili šefom, možda, pružate potpunu podršku i na njegovoj strani ste.

NE PRITISKA GA

Ovo je vrlo važno pitanje. Muškarci nikako ne trpe nikakav pritisak. Nikako mu preko dana ne šaljite dvosmislene poruke koje se odnose na zajedničko planiranje i budućnost. Reč “brak” izbacite iz rečnika i nemojte insistirati na analiziranju veze. Od toga beže kao đavo od krsta.

NE DA SE PREVARITI

Muškarci vole žene koje nije lako prevariti i kojima ne mogu “prodati” svaki izgovor ili laž.

izvor: blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *