Seksi trikovi koji se zapravo ne svidjaju muskarcima

Iako žene misle da će seksi poruke i otvoreni dekolte potpuno da izlude muškarce, to je tako možda u filmovima i knjigama. A u stvarvnom životu? Pročitajte 10 trikova koje žene rade, a nesvesno njima odbijaju muškarce.

1) NANOSITE PREVIŠE ŠMINKE 
Muškarci vole žene koje deluju uredno i sređeno. Ali, to ne znači da treba da ukombinujete tonu pudera sa crvenim karminom i tamnim očima. Muškarci vole prirodan izgled, a šminka sa merom i ukusom ih izuzetno privlači, dok ih svako preterivanje izuzetno odbija. Probajte da istaknete svoju lepotu, ne da je prekrijete.

2) ZAKAZUJETE SEKS 
Sugestivne SMS poruke mogu da se dopadnu vašem muškarcu, ali ako ga pritiskate da vodite ljubav, time ćete ga samo odbiti. Ako mu pošaljete nešto poput „Čekam te da dođeš kući, pastuve“ ili „Večeras posle joge sam samo tvoja“, time ćete napraviti seks predvidivim, što može ubiti njegovo uzbuđenje. Ako imate vremena večeras za seks, zabeležite to u svojoj glavi, a njemu pošaljite manje eksplicitne poruke, poput: „Jedva čekam da provedem vreme sa tobom večeras“ ili „Hajde da nekad unajmimo bebisiterku“.

3) ISKLJUČUJETE SVETLO 
Postoji razlog zašto muškarci vole da gledaju fudbal u HD-u. Muškarci su izuzetno vizualna bića i vole da tokom seksa vide što više mogu. Ako insistirate da to radite u potpunom mraku, učinićete da on pomisli da vam je bitnije to kako izgledate nego da uživate u seksu sa njim. Vaše nesigurnosti mogu znatno da utiču na vaš seksualni život, a ako niste samopouzdani kada je svetlo upaljeno, probajte sa prigušenijim svetlom ili upalite sveće.

4) GREBETE MU LEĐA NOKTIMA 
Možda vam ovo deluje strastveno u filmovima, ali u stvarnosti može biti jako bolno. U žaru akcije možda ćete poželeti da ga zgrabite i zarijete mu nokte u leđa, ali budite pažljivi prema njegovoj koži. Umesto da mu zarijete nokte, samo prislonite jagodite uz njegovo telo i malo snažnije pritisnite kada želite da mu pokažete da dobro radi svoj posao.

5) LAŽIRATE ORGAZAM
Tačno je da dostizanje vrhunca nije lako većini žena. U stvari, prosečnoj ženi je potrebno oko 20 minut da dostigne vrhunac. A ko ima toliko vremena? Mnoge žene misle da moraju prilikom svakog seksa da dostignu vrhunac da bi se muškarac osećao kao da je uradio dobar posao, ali ako prečesto lažirate, on će to primetiti i početi da sumnja uopšte u vašu iskrenost. Recite mu šta vas dovodi do ludila, ali ne lažirajte „veliko finale“ ako ne možete da ga dostignete.

6) PREVIŠE STE SLOBODNI 
Ne nosite veš na sastanku? To je seksi! Ali, ako idete na posao, u teretanu ili kod lekara bez veša, to baš i nije tako seksi. Mnogi muževi se ne osećaju prijateno kada im žene prirede skandal pred drugima, jer tako izgledate previše nevaspitano i slobodno. Koristite ovaj trik samo kada idete na sastanak sa njim ili ste dobro raspoloženi, pa želite da ga obradujete, ali nemojte svakodnevno to da praktikujete.

7) VOLITE DA PIJETE 
Reklame za alkoholna pića obično prikazuju seksi žene kako piju i tako šalju poruku da je napijanje seksi. Iako alkohol može da vas opusti, budite oprezni. Kada je žena bez kontrole, to postaje neatraktivno i ponižavajuće. Ništa nema seksi u tome kad vas muškarac diže sa poda po kom se valjate i moli vas da ne pošaljete bezobrazan mejl svom šefu. Kontrolišite se ako idete na piće i pijte polako da biste znali kada da stanete.

8) GLUMITE DAMU U NEVOLJI 
Neke žene misle da ako se prave naivne, muškarci će se osećati korisno i potrebno, ali vaš dragi vas može videti samo kao osobu koja nije nezavisna niti preterano inteligentna. To može da ga dodatno izludi jer ni jedan muškarac ne želi da se oseća kao da je bebisiter. Muškarci smatraju da je seksi kad je žena pametna. Zato mu dozvolite da vam pomogne kada vam je potreban, bila to neka situacija na poslu ili popravaljanje slavine. Ali, ako nešto možete sami, uradite to.

9) PREVIŠE PRIČATE U KREVETU 
Postoji razlika između seksi šaputanja na jastuku i režiranja u spavaćoj sobi. Dajte mu nagoveštaje da vam se sviđa to što radi, ali nemojte da ga kontrolišete i da mu dajete ozbiljne instrukcije. Šefovanje nije seksi. Umesto da naređujete, budite nežni i mazni i recite mu kada pogodi pravu tačku ili ga podsetite kako vam je bilo dobro kada ste prošli put to radili. On bi radije da zna kada je uspeo da uradi nešto dobro, nego da ga vi navodite kako da do toga dođe.

10) IMATE SEKS NA PRVOM SASTANKU 
Ništa nije promiskuitetnije od cepanja odeće pre nego što ste uopšte zavrišili prvi sastanak. Ako postanete intimni na prvom sastanku, rizikujete da vaš dečko pomisli da ste veza za jednu noć i ništa više. Priuštite mu strastven poljubac za laku noć i nipta više. Ne samo da ćete mu ostati u sećanju kao dobar prvi sastanak, već ćete ga ostaviti da želi još.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *