Price o gubljenju nevinosti: 10 zena o svom prvom seksualnom iskustvu

Bez obzira na to kad devojke iz njenog okruženja izgube nevinost, svaka devojka bi nevinost trebala da izgubi onda kad oseti da je spremna za to i kada to bude želela. Čitateljke sajta Huffungtonpost podelile su sa ostalim čitaocima svoje priče o gubljenju nevinosti.

Prvo seksualno iskustvo je za svaku osobu bitan događaj, a devojkama je naročito važno

1) „BIO JE OŽENJEN, 30 GODINA STARIJI OD MENE“ 
– Bio je oženjen i 30 godina stariji od mene, ali neodoljiv. Ja sam insistirala na tome. Želela sam to. I na kraju sam dobila ono što sam htela. Kada sam shvatila da se go čovek izvija na meni, sve o čemu sam mogla da mislim je „Bože, nadam se da nikad više neću morati da uradim ovo“ – ispričala je čitateljka (32) iz Toronta.

2) „NIJE ME BOLELO UOPŠTE, ALI NIJE BILO NI DOBRO“ 
– Ja sam imala 15 godina, a on 19. Nikad nismo pričali o tome pre nego što se desilo. Već sam imala oralni seks pre toga i bila dodirivana dole, pa sam mislila da to neće biti velika stvar, ali sam pogrešila. Bilo me je sramota kada su nam se u toku odnosa pogledi sreli. Nije me bolelo uopšte, ali nije bilo ni dobro“. Nisam bila uzbuđena ni najmanje i uplašila sam se da sam aseksualna. Nakon odnosa smo satima pričali o tome, a onda smo posle toga imali mnogo dobar seks – napisala je čitateljka (18) iz Jute.

3) „IZGUBILA SAM NEVINOST NA TRAMBOLINI“ 
– Sve moje prijateljice izgubile su nevinost pre mene, ali sam ja sebi rekla da ću sačekati do 16. godine. Napunila sam i 16 i otišla na žurku. Nažalost, zagledala sam se u najprivlačnijeg dečka na žurci i legla sa njim na trambolinu. Nije bilo magično ni izuzetno, ali kadgod nekome pomenem gde sam izgubila nevinost, on se zaiteresuje – kaže žena (31) iz Virdžinije.

4) „JOŠ UVEK SE VOLIMO“ 
– Prvi put sam vodila ljubav sa ženom jednog prolećnog popodneva. Otišle smo u botaničku baštu i držale se sve vreme za ruke. Ljubav smo vodile u spavaćoj sobi. Bilo je nežno, toplo i divno i još uvek smo zaljubljene jedna u drugu – Sent Pol, 30.

5) „UPRAVO MI JE POSLAO ZAHTEV ZA PRIJATELJSTVO NA FEJSBUKU“ 
– Ja sam imala 15, bio je Božić, a ljubav smo vodili na podu u podrumu. On je imao 17 godina i bili smo u vezi nekoliko meseci. Upravo mi je poslao zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku. Ja sad imam 53 i srećno sam udata – Ilinois, 53.

6) „KAD SMO OBAVILI, OBOJE SMO IZAŠLI IZ AUTA I OTIŠLI NA SVOJU STRANU“ 
– Nevinost sam izgubila sa dečkom iz svog odeljenja u kojeg sam bila zaljubljena. Imala sam 18 godina. Još u prvoj godini sam se zaljubila u njega. Bio je van moje lige sve dok nismo počeli da se šalimo na taj račun. Onda sam ga pitala šta bi bilo kad bi došlo do seksa i sledećeg dana smo se našli. To je njemu bio prvi put, pa mi nije bilo toliko neprijatno. Uopšte me nije bolelo. Najčudnije mi je bilo to što smo oboje otišli svojim putem kad smo nakon odnosa izašli iza auta. Nikad se nismo zabavljali, ali smo nastavili da se sastajemo tako naredne tri godine. Ja nisam za to vreme bila ni sa kim drugim. On je bio moja prva ljubav i ne žalim ni zbog čega. Jedino mi je žao što nismo bili bar prijatelji – Hrvatska, 25.

7) „NAJNEROMANTIČNIJA NOĆ“ 
– Oboje smo imali 17 godina. Mama me je odvezla do njegove kuća. Njegovi roditelji su bili van grada , ali moja mama nije znala to. Malo po malo, završili smo u spavaćoj sobi u kojoj je svirala lagana muzika. Nismo bili sigurni da li to da uradimo, ali smo na kraju uradili. Kad smo donekle uskladili ritam, začulo se zvono sa ulaznih vrata. Uplašila sam se da je to moja majka, ali to su bili njegovi prijatelji koji su nas pozivali na kuglanje. Odbio ih je, pa smo se vratili seksu, ali se zvono opet oglasilo. To su bili njegovi prijatelji koji su po dogovoru trebali da me odvezu kući. Ušli su u kuću, videli kondom u kanti i počeli da hvale svog druga. Najneromantičnije veče ikada – napisala je osoba koja nije ostavila nijedan podatak o sebi.

8) „PITALA SAM GA ONO ŠTO NIJEDAN MUŠKARAC NE ŽELI DA GA PITAJU: JE LI UNUTRA?“ 
– Bilo je dva sata ujutru i sećam se trenutka kada je ležao na meni pitajući me da li sam sigurna. Nakon teškog disanja osetila sam nešto. Nije to bio bol, pa sam ga pitala ono što nijedan muškarac ne želi da ga pitaju – da li je unutra? Na to mi je odgovorio: „Da, unutra je, zar ne osećaš“. Nekoliko minuta kasnije, imala sam na sebi znojavog momka koji teško diše govoreći da je bilo neverovatno. A ja nisam ni shvatila da me tokom odnosa nije ni poljubio – Los Anđeles, 22.

9) „TOLIKO SAM STEZALA OČI DA SU MI ISPALA KONTAKTNA SOČIVA“ 
– Tada sam išla u srednju školu, a majka i sestra nisu bile kod kuće. Izgubila sam nevinost na podu dnevne sobe. Toliko sam stezala oči da su mi iskočila kontaktna sočiva, pa smo morali da stanemo – Virdžinija.

10) „JEDINA STVAR KOJU NIJE ZNAO O MENI JE TO DA SAM JOŠ UVEK DEVICA“ 
– Izgubila sam nevinost relativno kasno, u 24. godini. Zabavljala sam se sa momkom koji nije znao da sam nevina. Svaki put kad smo se mazili imala sam glup izgovor da ne pređemo na stvar, jer sam se plašila da ću krvariti i da će tako otkriti da sam još uvek nevina. Mislila sam da je sramota što sam u tim godinama nevina – tj. da to znači da me niko nije želeo i slično. Želela sam da imamo seks, ali sam se plašila. Jednog dana smo se napili i desilo se šta se desilo. Nisam krvarila (možda sam probila himen masturbirajući) i on nije ni primetio da mi je prvi put. Bila sam nervozna, želela sam da se on oseća kao da ima seks sa „normalnom“ devojkom, pa nisam mnogo uživala. Danas imam zdrav seksualni život – Kolumbija, 25

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *