Kako da znate ima li vaš neobavezni flert budućnost?

Na početku bi trebal da se ostavite glume i pokušate da komunicirate što je otvorenije i opuštenije moguće bez stvaranja dodatnih pritisaka. Ne morate se odmah nazivati srodnim dušama, ali ne bi bilo na odmet kada biste jedno drugom priznali da barem uživate kad ste zajedno. Koliko god to bilo neobavezno, sigurno ste se zapitali postajete li vas dvoje pravi par?

Sve su veze drugačije, pa tako nijedan od ovih znakova ne garantuje sto posto da će se vaši neobavezni sastanci pretvoriti u nešto ozbiljnije. Međutim, ako vam je u društvu druge osobe izuzetno prijatno, može se pretpostaviti da bi se vaše druženje moglo i nastaviti.

POVEZANOST
Većina parova u dugim vezama priznaje kako su osetili instant bliskost sa svojim partnerima. Iako se vidite prvi put, leptirići su tu.

DELA GOVORE VIŠE OD REČI
Ako se tvoj potencijalni partner trudi da bude obazriv, brižan i romantičan, možda je to znak buduće veze. Kad shvatiš da znaš koje je njegovo najdraže piće ili kada se potrudiš više od uobičajenog samo kako biste se mogli videti nakratko, onda da – moguće je da će se vaš odnos s vremenom pretvoriti u nešto više.

VIDITE SE ZAJEDNO U BLISKOJ BUDUĆNOSTI
Ne mislimo na planiranje proširenja porodice, ali možda se dogodilo da je tvoj partner spomenuo neki “koncert na koji biste mogli ići zajedno”.

izvor Blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *